Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τραπεζας Πειραιώς

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ RBU

MAZI ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ !

ntountou1

     Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

  Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις, όσον αφορά το μέλλον της  Διεύθυνσης Διαχείρισης  Κόκκινων Δανείων (RBU), σε συνέχεια και της χθεσινής ενημέρωσης προς το προσωπικό από δύο Γενικούς Διευθυντές που επιβεβαιώνουν στην πράξη τα σενάρια απόσχισης και απώλεια της ιδιότητας του τραπεζοϋπαλλήλου για τους εργαζόμενους, ήρθε η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογός μας προκηρύσσει ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και από τις 12:00 έως 16:45στη συγκεκριμένη Υπηρεσία, καλώντας τους συναδέλφους με τη μαζική συμμετοχή τους, να ανατρέψουμε τις αποφάσεις που αυτή τη στιγμή σχεδιάζονται σε βάρος μας. 

Επιπλέον, την ίδια ημέρα και ώρα 13:00 δίνουμε όλοι το δυναμικό παρόν μας έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29)καθώς έχει προγραμματισθεί κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου μας, τριμερής συνάντηση για το θέμα του RBU, ώστε η  Διοίκηση της  Τράπεζας  να τοποθετηθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο. 

Στον αγώνα αυτό για το αύριο στην εργασία 1.200 εργαζομένων και των οικογενειών τους, η αγωνιστική ετοιμότητα και των υπολοίπων συναδέλφων κρίνεται αυτονόητη. 

Κλείνοντας, καλούμε όλους τους  Συλλόγους Εργαζομένων, καθώς και την Ο.Τ.Ο.Ε και το Ε.Κ.Α να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας.

Το δίκιο είναι με το Μέρος μας!

ΜΑΖΙ διεκδικούμε, ΜΑΖΙ νικάμε !

                                                                           Με  αγωνιστικούς χαιρετισμούς

     Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας

                                             Μπεμπένης Εμμανουήλ                     Γοίλιας Ισίδωρος