Sun, 05 April 2020

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GENERALI ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

generali

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

διευρύνοντας συνεχώς τον κύκλο των συνεργασιών μας, φροντίζοντας πάντοτε να εξασφαλίζουμε προνομιακές παροχές για τους συναδέλφους – μέλη μας, σας ενημερώνουμε για τα νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Ασφαλιστικό Όμιλο Generali.

Το πρόγραμμα αυτό είναι συμπληρωματικό του ομαδικού ασφαλιστηρίου και διασφαλίζει την οικογένεια μέχρι του ποσού των 350.000 €.

Το πρόγραμμα, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εμάς, παρέχει:

 • ουσιαστική κάλυψη σε επίπεδο οικογένειας, εξασφαλίζοντας το δικαίωμα πρόσβασης 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας για όλους.
 • υψηλό ανώτατο όριο νοσοκομειακής περίθαλψης 350.000 € ανά οικογένεια, που προστίθεται στο ομαδικό.
 • πλήρη κάλυψη της απαλλαγής (500 €) και των συμμετοχών του υφιστάμενου ομαδικού.
 • πλήρη κάλυψη δαπανών παγκοσμίως για δωμάτιο και τροφή και ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας), χωρίς περιορισμούς.
 • δωρεάν πλήρες ετήσιο check up για ενήλικες και παιδιά.
 • ολοκληρωμένη πλήρη κάλυψη από το πρώτο ευρώ και χωρίς απαλλαγή, στις επεμβάσεις χωρίς νοσηλεία (One Day Surgery).
 • απευθείας κάλυψη δαπανών για επείγοντα περιστατικά (ασθένεια και ατύχημα) στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων, χωρίς συμμετοχή.
 • κάλυψη των αγνώστων στους ασφαλισμένους συγγενών παθήσεων.
 • υψηλό επίδομα τοκετού (1.800 €), παροχή επιδομάτων σε περίπτωση νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο, καθώς και πλήθος άλλων παροχών.
 • προνομιακή τιμολόγηση και ευελιξία στην πληρωμή των ασφαλίστρων (μηνιαίο – εξαμηνιαίο – ετήσιο, εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού).
 • αδιάκοπη κάλυψη στον ασφαλισμένο, καθώς δεν πρόκειται για ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, συνδεδεμένο με συγκεκριμένη εργασιακή σχέση.
 • δυνατότητα μεταφοράς από υπάρχοντα ασφαλιστήρια με άρση των αναμονών.
 • Παράδειγμα κόστους ασφαλίστρων:

Τετραμελής οικογένεια ( Πατέρας 40 , σύζυγος 35 , παιδιά 5 & 8 ετών )

€ 30,21 / μήνα

 atlant

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

όπως και κατά το παρελθόν – οπότε και υπήρξε αντίστοιχη πρόταση ασφάλισης με πολύ μεγάλη δική σας ανταπόκριση – έτσι και σήμερα αναζητήσαμε ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών υγείας και νοσοκομειακής περίθαλψης.

Στόχος μας παραμένει εκτός από την παροχή ουσιωδών υπηρεσιών πρόληψης, επιπρόσθετα η κάλυψη των εξόδων νοσηλείας, στην περίπτωση, που η αντιμετώπιση ενός σοβαρού προβλήματος υγείας απαιτεί δαπάνες μεγαλύτερες των υφιστάμενων καλύψεων, που ήδη προβλέπονται από το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το οποίο ισχύει στην Τράπεζά μας και συνεχίζει να αποτελεί κεφαλαιώδους σημασίας για εμάς, παρά τα επιμέρους σοβαρά προβλήματα, τα οποία με συνέπεια έχουμε εξαρχής αναδείξει και συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε, επιδιώκοντας την ουσιαστική αναβάθμιση των υφιστάμενων παροχών.

Κοιτάζοντας, ωστόσο, και μακροπρόθεσμα επιδιώκουμε να προσφέρουμε από τώρα λύσεις που θα θωρακίζουν την υγεία μας αλλά και των μελών των οικογενειών μας, ακόμη και μετά τη λήξη του ομαδικού προγράμματος περίθαλψης (συνταξιοδότηση).

Χωρίς να απεμπολούμε τη σταθερή μας προσήλωση για δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, οφείλουμε, ωστόσο, ως πράξη ευθύνης απέναντι σε εμάς και τις οικογένειές μας, να δώσουμε διέξοδο στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα της υγείας.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα του προγράμματος, τις παροχές και τα ειδικά προνόμια, μπορείτε και εσείς να αντλήσετε από τα συνημμένα αρχεία και το συνοδευτικό υποστηρικτικό υλικό.

Οι συνάδελφοι, που επιθυμούν να ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρακαλούνται όπως μας αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνοδευτική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μία από τις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

– BebenisE@piraeusbank.gr

– GiliasI@piraeusbank.gr

– Kitsouch@piraeusbank.gr

– Abatisd@piraeusbank.gr

– Vidalisi@piraeusbank.gr

Στη συνέχεια εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Generali θα επικοινωνεί απευθείας με τους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, να επιλύσει τυχόν απορίες και να διεκπεραιώσει, εφόσον το επιθυμούν, τις διαδικασίες ασφάλισης.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται για αντίστοιχη πρόταση ατομικής ασφάλισης με διευρυμένες παροχές και προνομιακή τιμολόγηση, παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με τα γραφεία του Συλλόγου μας.

Κλείνοντας, σας προσκαλούμε να αξιολογήσετε τη συγκεκριμένη πρόταση και να διαπιστώσετε τα οφέλη που προκύπτουν για εσάς και την οικογένειά σας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση στα τηλ. του Συλλόγου μας 216 4001691 – 3 (εσ. 81691 – 3), 216 4001974 (εσ. 81974) &2103288141 (εσ. 28141).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

          Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

Μπεμπένης Εμμανουήλ                  Γοίλιας Ισίδωρος

 

 

                                                                                                      ΑΡΧΕΙΑ

 

  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ (δείτε εδώ) 

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (δείτε εδώ)

 

       ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (δείτε εδώ)