Tue, 16 April 2024

 

13/04/2004

Αγαπητοί συνάδελφοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με την Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου (Ε.Τ.Υ.Κ), διοργανώνει εκδρομή στην Κύπρο, προσφέροντας μία επιπλέον δυνατότητα ουσιαστικής ψυχαγωγίας και γνωριμίας με τους Κυπρίους συναδέλφους μας. Η εκδρομή έχει προγραμματισθεί για την περίοδο από 14 έως 17/05/2004. Στο αναλυτικό πρόγραμμα που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, για κάθε δε επιπλέον διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Συλλόγου 1092 και 1097. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να μας αποστείλουν τη σχετική αίτηση συμπληρωμένη μέχρι και την Παρασκευή 30 Απριλίου στο fax 1091, ενώ παράλληλα θα πρέπει να καταθέσουν στο λογαριασμό του Συλλόγου 7406429 ως προκαταβολή το ποσό των 50 � και περιγραφή το ονοματεπώνυμό τους. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχει προβλεφθεί η κράτηση συγκεκριμένου αριθμού θέσεων με πτήση που θα αναχωρήσει από Θεσσαλονίκη για τους συναδέλφους μας, που θα ταξιδέψουν από τη Β. Ελλάδα.

1η ημέρα Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, στο γκισέ της CYPRUS AIRWAYS. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Λάρνακας (αρ. Πτήσης CY-323 για τους συναδέλφους που θα ταξιδέψουν από Αθήνα, 09:45 π.μ / αρ. Πτήσης CY-427 για τους συναδέλφους που θα ταξιδέψουν από Θεσσαλονίκη, 13:00 μ.μ). ₼φιξη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, αναχώρηση για τη μοναδική μοιρασμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης, τη Λευκωσία με σύντομο σταθμό στα κεντρικά γραφεία της Ε.Τ.Υ.Κ. Διασχίζουμε την πράσινη γραμμή.

2η ημέρα Αναχωρούμε για τη Μονή Κύκκου Προσκύνημα στο Μοναστήρι και ξενάγηση στο Μουσείο, που βρίσκεται στον περίβολο της Μονής. την Κακοπετριά, για μια περιήγηση στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού. Μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας και τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού.

3η ημέρα Αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στην Πάφο. Πρώτος μας σταθμός η Πέτρα του Ρωμιού, όπου κατά την παράδοση μέσα από τους αφρούς των κυμάτων αναδύθηκε η θεά της ομορφιάς Αφροδίτη. ₼φιξη στη Πάφο, επίσκεψη στην έπαυλη του Διονύσου με τα περίφημα ψηφιδωτά, στους τάφους των Βασιλέων και στη στήλη του Αποστόλου Παύλου. Γεύμα στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Επιστροφή. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα Παραλαβή αποσκευών και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας.. Επίσκεψη στη Δερύνεια, στο σημείο όπου δολοφονήθηκαν οι Σολωμός Σολωμού και Τάσος Ισαάκ. Από το σημείο αυτό μπορούμε να δούμε τη «νεκρή» πόλη της Αμμοχώστου. Περνώντας από τα ακριτικά χωριά Βρυσούλλες, ₼χνα και Πύλα, το μοναδικό μικτό χωριό, θα φθάσουμε στη Λάρνακα, όπου θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου και το μουσουλμανικό τέμενος του Τεκκέ, Χαλά Σουλτάν. Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας (αρ. πτήσης για τους συναδέλφους με προορισμό την Αθήνα CY-336, 16:00 μ.μ / με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη CY-426, 08:55 π.μ). Επιστροφή.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ � ΑΘΗΝΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ � ΛΑΡΝΑΚΑ � ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αντίστοιχα με CYPRUS AIRWAYS.

 • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο.

 • Πρωινό, και δύο γεύματα καθημερινά στο ξενοδοχείο ( λόγω του προγράμματος το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί να γευματίσουμε στους διαφόρους προορισμούς ).

 • Φόροι αεροδρομίων.

 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

 • Τιμή εκδρομής : 300 euro

   

  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΓΟΙΛΙΑΣ

  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΜΠΕΝΗΣ