Fri, 19 April 2024

 

07/06/2004

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Εκτελεστική Γραμματεία της Ο.Τ.Ο.Ε σε συνεδρίασή της, απεφάσισε τη μεταφορά της απεργιακής κινητοποίησης για την Παρασκευή 11 Ιουνίου αντί της Τρίτης 8/6, προκειμένου να δοθεί στην πλευρά των εκπροσώπων των Τραπεζών το περιθώριο να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις με σαφώς βελτιωμένες προτάσεις για την υπογραφή της νέας ΣΣΕ. Η νέα συνάντηση έχει ορισθεί για την Τρίτη 8 Ιουνίου, ωστόσο η Ομοσπονδία προειδοποιεί με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με αρχή την κινητοποίηση της Παρασκευής 11 Ιουνίου.

Παράλληλα, στη ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας αλλά και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, ώστε και με τη δική τους παρέμβαση να οδηγηθούμε στην άρση του αδιεξόδου όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις.

Συνάδελφοι, σας καλούμε να στηρίξετε και με τη δική σας συμμετοχή την κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία μας για αυτήν την Παρασκευή 11 Ιουνίου με στόχο την υπογραφή μιας ικανοποιητικής ΣΣΕ, παραμένουμε δε στη διάθεση κάθε συναδέλφου για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση στα τηλέφωνα του Συλλόγου 1092 και 1097.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΓΟΙΛΙΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΜΠΕΝΗΣ