Mon, 15 April 2024

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

06/07/2004

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογός μας διοργανώνει εκδρομή στο Παρίσι, έχοντας διαμορφώσει ένα αξιόλογο πρόγραμμα επισκέψεων για το τετραήμερο από 28 � 31 Οκτωβρίου 2004.

1η ΗΜΕΡΑ  ΑΘΗΝΑ � ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 11:15 π.μ. και αναχώρηση για την ΠΟΛΗ του ΦΩΤΟΣ στις 12:20 μ.μ. με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές. Η πρώτη μέρα περιλαμβάνει ξενάγηση στην Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, την Πλάς ντε λα Κονκόρτ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τα Ηλύσια Πεδία, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό και τον Πύργο του ₼ιφελ. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε περίπατο στο λόφο της ΜΟΝΜΑΡΤΗΣ με την μοναδική Σάκρ Κέρ και τους υπαίθριους ζωγράφους. Απολαύστε την πανέμορφη θέα της πόλης.

2η ΗΜΕΡΑ  ΠΑΡΙΣΙ � ΛΟΥΒΡΟ � ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγησή μας στο μουσείο του ΛΟΥΒΡΟΥ. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουμε την Νίκη της Σαμοθράκης, την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα και την περίφημη Τζοκόντα του Ντα Βίντσι. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την επίσκεψή μας στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα κατόπτρων, όπου υπεγράφη και η ομώνυμη συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους, Επιστροφή στο Παρίσι � Πρόγραμμα ελεύθερο για το βράδυ.

3η ΗΜΕΡΑ  ΠΑΡΙΣΙ � DISNEYLAND

Πρωινό στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια αναχωρούμε για το παραμυθένιο πάρκο της DISNEYLAND. Αφεθείτε σε ένα ταξίδι με τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ της ΚΑΡΑϊΒΙΚΗΣ ή τον ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ στη χώρα της Περιπέτειας. Οδηγήστε το δικό σας διαστημόπλοιο στο ΣΤΑΡ ΤΟΥΡΣ, επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Πάν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή ακόμα και να γευματίσετε σε ένα από τα πολλά εστιατόρια που υπάρχουν μέσα στο πάρκο. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας με την γλυκιά ανάμνηση του μαγικού κόσμου της DISNEY.

4η ΗΜΕΡΑ  ΠΑΡΙΣΙ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στην πιο ρομαντική ίσως, ευρωπαϊκή πόλη. Περπατείστε στην γνωστή Σανζελιζέ με τα πολλά καφέ και τα πολυτελή καταστήματα, κάντε τις αγορές σας στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της GALLERY LAFAYETTE ή επισκεφθείτε ένα από τα πολλά μουσεία που βρίσκονται στο Παρίσι. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΄ΑΤΟΜΟ :

Σε δίκλινο δωμάτιο: 570 euro

H ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Αεροπορικά εισιτήρια με απ � ευθείας πτήσεις για ΠΑΡΙΣΙ

Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο � ξενοδοχείο

Διαμονή στο ξενοδοχείο Mercure Monmarte 3* sup (βρίσκεται στην Opera) με πρωινό

Ξενάγηση στην πόλη του Παρισιού

Ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου ( Ελληνική πτέρυγα )

Είσοδο στο μουσείο του Λούβρου.

Ξενάγηση στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών

Ολοήμερη εκδρομή στο πάρκο της DISNEYLAND

Αρχηγός � Συνοδός

Ενημερωτικά έντυπα, Φ.Π.Α

Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Φόρους αεροδρομίων ( περίπου 50 euro )

Την είσοδο στα ανάκτορα των Βερσαλλιών

Την είσοδο στο πάρκο της DISNEYLAND

Oι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδρομή θα πρέπει να αποστείλουν τη σχετική αίτηση συμπληρωμένη στο fax του Συλλόγου 71091 μέχρι και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, έχοντας καταθέσει ως προκαταβολή το ποσό των euro 100 κατ΄ άτομο στο λογαριασμό 7406429 και περιγραφή το ονοματεπώνυμό τους.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στα τηλέφωνα του Συλλόγου 71092 και 71097.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΓΟΙΛΙΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΜΠΕΝΗΣ