Thu, 18 April 2024

 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ Σ.Ε.Υ.Τ.Κ.Ε / VODAFONE

20/10/2004

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

ο Σύλλογός μας εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη VODAFONE, το μεγαλύτερο παροχέα κινητής τηλεφωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο με τη μακρόχρονη εξειδίκευση και εμπειρία. Στην Ελλάδα η VODAFONE δραστηριοποιείται από το 1992 και αποτελεί τη μοναδική τηλεπικοινωνιακή εταιρία και μία από τις ελάχιστες παγκοσμίως που έχουν πιστοποιηθεί για την ασφάλεια των δεδομένων και των πληροφοριών, παρέχοντας ένα μεγάλο αριθμό εξελιγμένων υπηρεσιών σε όλους τους τομείς των τηλεπικοινωνιών.

Ο Σύλλογός μας πέτυχε να εξασφαλίσει σε επίπεδο Corporate μία ιδιαίτερα συμφέρουσα συμφωνία σε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι:

εξασφαλίστηκε σημαντική επιδότηση συσκευής, η οποία αφορά τα κινητά τηλέφωνα όλων των εταιριών.

το μηνιαίο πάγιο με επιδότηση συσκευής καθορίστηκε στα 5,85euro.

η μέση χρέωση για κλήση προς κινητά �Vodafone, Cosmote, Telestet- και σταθερά τηλέφωνα ανά ώρα είναι στα 7,68euro.

η χρέωση για διάρκεια κλήσης μιας ώρας προς κινητά Vodafone ανέρχεται στα 5,76euro, ενώ η αντίστοιχη προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα σε 4,68euro.

η εταιρία με τη συμπλήρωση αριθμού 100 συνδέσεων παρέχει επιπλέον έκπτωση 10%. Η έκπτωση αυτή αποδίδεται κάθε μήνα στο σύνολο των κλήσεων κάθε σύνδεσης. Περιλαμβάνει τις χρεώσεις από όλες τις εξερχόμενες κλήσεις, δηλαδή προς Vodafone, Cosmote, Telestet, Q Telecom, προς σταθερά τηλέφωνα (ΟΤΕ και άλλοι πάροχοι), χρεώσεις SMS, MMS κ.λπ.

το ποσοστό της έκπτωσης αυξάνεται έως και 25% ανάλογα με τον αριθμό των συνδέσεων.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε την πλήρη προσφορά, η οποία είναι επίσης στη διάθεσή σας στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.otoe.gr/seytke, ενώ μπορείτε για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση να απευθύνεστε και στα τηλ. 71092- 71097.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΓΟΙΛΙΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΜΠΕΝΗΣ