Fri, 29 March 2024

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με τη Διοίκηση της Τράπεζάς μας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για την υπογραφή της νέας Επιχειρησιακής Σύμβασης, που έχει προτείνει ο Σύλλογός μας.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης αυτής συνάντησης αναλύσαμε την πρότασή μας και υπογραμμίσαμε ότι, ιδιαίτερα σε μια χρονιά εξόχως αποδοτική από πλευράς οικονομικών αποτελεσμάτων, θα πρέπει να αναγνωριστεί η συμβολή των συναδέλφων στη σταθερά ανοδική πορεία του συγκροτήματος. Και αυτό μπορεί να γίνει με πραγματικές αυξήσεις που δεν θα συμψηφίζονται.

Επίσης, επισημάναμε το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργείται από τους συμψηφισμούς των κλαδικών επιδομάτων (γάμου, τέκνων, επιστημονικό) στις αποδοχές των συναδέλφων και την ανάγκη να εξαλειφθεί το φαινόμενο αυτό.

Από πλευράς Διοίκησης θεωρούμε ότι εκδηλώθηκε θετική διάθεση ώστε να  ανταμειφθεί η συνεισφορά των συναδέλφων μέσα και από την Επιχειρησιακή Σύμβαση.

 Στην επόμενη κοινή συνάντηση αναμένουμε τις τοποθετήσεις της Διοίκησης στο κείμενο τής πρότασής μας. Για κάθε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση.