Thu, 30 June 2022

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

« ΜΠΑΜΠΑ…ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»

mpampa 

«ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ»

 MG 0116 D

Αγαπητές συναδέλφισσες,αγαπητοί συνάδελφοι,

σταθεροί στην υπόσχεσή μας για συνεχή αναζήτηση τρόπων και διεξόδων δημιουργικής ψυχαγωγίας, ο Σύλλογός μας εξασφάλισε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις παρακάτω θεατρικές παραστάσεις:

  • « Μπαμπά…Μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στο Θέατρο  Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης, Κυψέλης 54, Αθήνα 113 62, στην προνομιακή τιμή των 8€.  
  • «Μια ξεχωριστή μέρα» στο Θέατρο  Αυλαία, πλατεία ΧΑΝΘ (πλευρά Τσιμισκή), Θεσσαλονίκη από 8 Δεκεμβρίου έως 16 Ιανουαρίου, στην προνομιακή τιμή των 10€.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους συναδέλφους.

Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται στο ταμείο του Θεάτρου με την επίδειξη της winnerscard.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για κρατήσεις θέσεων, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του θεάτρου 

  • 211-4107764 για την  παράσταση « Μπαμπά…Μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»
  • 2310-237700 για την παράσταση «Μια ξεχωριστή μέρα»

 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στα τηλ. του Συλλόγου   216 4001691 – 3 (εσ. 81691 – 3), 216 4001974 (εσ. 81974), 210 3288141 (εσ. 28141) & 216 9001245 216 4001398 (εσ. 81398).

          

                                                                           Με  συναδελφικούς χαιρετισμούς

                                                                           Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας

                                                                                                     Μπεμπένης  Εμμανουήλ                      Γοίλιας Ισίδωρος

Λίγα Λόγια για τις Παραστάσεις:

Μπαμπά…Μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Δύο αδελφές και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές… Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως!To σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα… Από έρωτα, από συμφέρον, από κυνισμό και από αφέλεια…

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι:

Βασιλική ΑνδρίτσουΜάριος ΔερβιτσιώτηςΤζόυς ΕυείδηΤιμόθεος ΘάνοςΠαντελής Καναράκης, ΗσαΐαςΜατιάμπαΣοφία ΜουτίδουΤάσος ΠαλαντζίδηςΑλέξανδρος ΡήγαςΠρόδρομος ΤοσουνίδηςΠαρθένα ΧοροζίδουΚωνσταντία Χριστοφορίδου.

Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου

«Μια ξεχωριστή μέρα»

Η πολυβραβευμένη ταινία ορόσημο «Μία Ξεχωριστή Μέρα» (UnaGiornataParticolare) του ΈττορεΣκόλα, ανεβαίνει σε θεατρική διασκευή του Αλέξανδρου Ρήγα και σκηνοθεσία της Άσπας Καλλιάνη και παρουσιάζεται από μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.   

 Ο Γκαμπριέλε (Σταύρος Ζαλμάς) διώκεται από το φασιστικό καθεστώς της Ιταλίας του 1938. Έχει μέχρι την δύση του ηλίου για να τον μεταφέρουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Η Αντονιέτα (Δήμητρα Ματσούκα) πιστή μέχρι σήμερα στο καθεστώς, παντρεμένη με έξι παιδιά, τον συναντάει χωρίς να γνωρίζει τίποτα για τις «ανατρεπτικές» του αντιλήψεις. Οι ώρες που θα περάσουνε μαζί θα συνταράξουν τα πιστεύω της σε σχέση με το καθεστώς αλλά και με την μέχρι τώρα ζωή της. Την σχέση της με τον άντρα της, τον φεμινισμό, την ομοφυλοφιλία, τον κόσμο, και κυρίως την σχέση με τον ίδιο της τον εαυτό.  Δύο πλάσματα μεγαλωμένα τελείως διαφορετικά, που όμως θα ανακαλύψουν μέσα από δυνατές συγκρούσεις ότι τους ενώνει το σημαντικότερο πράγμα απ’ όλα. Και ίσως, μέχρι την δύση του ήλιου οι ζωές τους να αλλάξουν για πάντα.