Sat, 18 January 2025

 

ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ …

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

η παύση λειτουργίας μεγάλου αριθμού καταστημάτων και η συγχώνευση εργασιών στα εναπομείναντα, έχει προκαλέσειαλυσιδωτές επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία του Δικτύου.

Πιο συγκεκριμένα,  η ανισορροπία που παρατηρείταιστην κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας, των καθημερινών εργασιών εξυπηρέτησης πελατολογίου ιδιωτών, επιχειρήσεων και οργανισμών, σε συνδυασμό με τηδυσανάλογη ενίσχυση των καταστημάτων σε ανθρώπινο δυναμικό, επιτείνει δυστυχώς καθημερινά τη δυσαρέσκεια των συναλλασσομένων και υπονομεύει υπέρμετρα το έργο των συναδέλφων μας.  

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η πρωτοφανής καθυστέρηση που εντοπίζεταιακόμη και στο άνοιγμα λογαριασμού μισθοδοσίας,για τον οποίο πελάτης, σύμφωνα με καταγγελία προς το Σύλλογό μας (τα πλήρη στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεσή μας) υποχρεώνεται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μετουλάχιστον έξι (6) καταστήματα και σε ακτίνα έως και 3 χλμ από τον τόπο κατοικίας του, καθώς ο χρόνος αναμονής για το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού προσεγγίζει ακόμη και τις δύο εβδομάδες!

Παρά τις συνεχείς και φιλότιμες προσπάθειες των συναδέλφων μας, με στόχο την υποδειγματική και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελατειακού κοινού, το πρόβλημα εντείνεταιεπιδρώντας αρνητικά στο κύρος και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Η πεισματική άρνηση εκ μέρους της Διοίκησηςνα αξιοποιήσει προς όφελος του Οργανισμού και των συναλλασσομένωντους έμπειρους και καταρτισμένους συναδέλφουςπου παραμένουν σε καθεστώς ιδιότυπης αναγκαστικής αδείας για 9η εβδομάδα, γεγονός που προκάλεσε ακόμη και την παρέμβαση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ)(βλ. κατωτέρω), δημιουργεί και δικαιολογημένα αρνητικές συγκρίσεις με τις προσφερόμενες υπηρεσίες στον ανταγωνισμό.

Ως εκ τούτου, για ακόμη μία φορά αναδεικνύεται ως επιβεβλημένη η αναγκαιότηταάμεσης αξιοποίησης των συναδέλφων μας στο πρ. RBU.

Επιτέλουςη Τράπεζα Πειραιώς πρέπει να προχωρήσει μπροστά!Οι παράτυπες επιλογές της Διοίκησης, αντί να ενισχύουν το εταιρικό προφίλ και την περαιτέρω ​​ διείσδυση της Τράπεζας στην αγορά, κινδυνεύουνδυστυχώς να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη σε μία θετική για την οικονομία στιγμή.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στα τηλ. του Συλλόγου μας 216 4001691 - 3 (εσ. 81691 - 3), 216 4001974 (εσ. 81974), 210 3288141 (εσ. 28141)  & 216 9001245, 216 4001699 (εσ. 81699).

 

Με  συναδελφικούς χαιρετισμούς

                      Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

                        Μπεμπένης  Εμμανουήλ                          Γοίλιας Ισίδωρος