Thu, 25 April 2024

ΑΔΕΙΕΣ

STOP​​ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

με αφορμή​​ πιεστικές οχλήσεις​​ από πλευράς επικεφαλής μονάδων προς συναδέλφους, με σκοπό την άμεση και πλήρη εξάντληση των υπολοίπων κανονικής αδείας,​​ σε συνδυασμό με το πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου ανακύκλησης προσωπικού λόγω COVID-19, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι​​ η διατήρηση αναλογικού υπολοίπου κανονικής αδείας αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του εργαζόμενου,​​ με βάση τις ατομικές και οικογενειακές του σταθμίσεις και ανάγκες και ως εκ τούτου τέτοιου είδους πρακτικές σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές, καθώς δεν συμμορφώνονται με το πνεύμα και το γράμμα της εργατικής νομοθεσίας.

Οι γενικότερες ανακατατάξεις, σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της πανδημίας, δεν θα επιτρέψουμε να λειτουργήσουν ως άλλοθι για την εκθεμελίωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Για το λόγο αυτό, καλούμε τους συναδέλφους μας να μας ενημερώνουν άμεσα στην περίπτωση που γίνονται αποδέκτες τέτοιων πρακτικών, προκειμένου από πλευράς μας να αναληφθούν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στα τηλ. του Συλλόγου μας 216 4001691 - 3 (εσ. 81691 - 3), 216 4001974 (εσ. 81974), 210 3288141 (εσ. 28141) & 216 9001245.

   ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Ο Πρόεδρος ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Ο Γεν. Γραμματέας ​​ ​​ ​​​​ 

Μπεμπένης Εμμανουήλ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Γοίλιας Ισίδωρος ​​ ​​​​