Tue, 16 April 2024

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ​​ 

Αθήνα - Λ. Αλεξάνδρας 170​​ (Τετάρτη 17 Μαρτίου)

 

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι​​ ο​​ Σύλλογός μας λόγω των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν σε αίμα​​ εν μέσω πανδημίας,​​ θα διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία,​​ ανταποκρινόμενος στις​​ συνεχείς εκκλήσεις των υπευθύνων του Νοσοκομείου Παίδων​​ Αγία Σοφία και τις ανάγκες για χορήγηση αίματος στους συναδέλφους μας και τα μέλη των οικογενειών τους.

Η αιμοδοσία θα​​ πραγματοποιηθεί στις​​ 17.03.2021​​ ημέρα Τετάρτη,​​ στο κτήριο της Τράπεζας, επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας 170, στην αίθουσα του γυμναστηρίου και για τις ώρες από 12:30 μ.μ έως 17:30 μ.μ.

Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετάσχετε και αυτή τη φορά στη συγκεκριμένη εθελοντική πρωτοβουλία, προσφέροντας στην πράξη ανεκτίμητη βοήθεια στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.​​ 

Προσοχή:​​ Οι αιμοδότες συνάδελφοι​​ θα πρέπει να δηλώσουν τηλεφωνικά τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα του Συλλόγου​​ μας (δείτε παρακάτω) προκειμένου να κλειστεί ραντεβού, έτσι ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο ο χρόνος αναμονής στο χώρο της αιμοδοσίας​​ αλλά και να σας σταλεί​​ e-mail​​ για την δικαιολογημένη προσέλευσή σας στο χώρο (σε περίπτωση πιθανού ελέγχου). Τέλος,​​ παρακαλούμε όπως προσέλθετε εφόσον είναι εφικτό, έχοντας ήδη συμπληρώσει και εκτυπώσει τη​​ συνημμένη φόρμα αιμοδότη​​ (εκτύπωση μπρος / πίσω).​​  

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

  • Κίτσου Χριστιάννα εσ. 81974 - 216 4001974  

  • Νικολάου Μαρίνα  εσ. 81693 -   216 4001693

Ο Σύλλογός μας με τα συνεργαζόμενα Νοσοκομεία έχει φροντίσει και λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας ενάντια στη λοίμωξη COVID-19, ενώ όσοι προσέρχονται θα​​ πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους περιορισμούς στην κυκλοφορία, λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που ισχύουν, σας ενημερώνουμε ότι:

  • Για την προσέλευσή σας (εφόσον δεν εργάζεστε στο κτήριο) θα πρέπει να έχετε αποστείλει​​ sms​​ από το κινητό σας  στο 13033 ως εξής:1 κενό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας έχοντας εκτυπώσει και την ανακοίνωση του συλλόγου σε περίπτωση ελέγχου αλλά και το επιβεβαιωτικό για τη συμμετοχή σας e-mail.

  • Κατά την​​ αποχώρησή σας θα σας χορηγείται ειδική βεβαίωση από το νοσοκομείο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

  • Οι συνάδελφοι αιμοδότες παρακαλούνται να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

  • Η εθελοντική αιμοδοσία απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου​​ Πειραιώς και​​ INTRUM.​​ 

  • Για τη​​ συμμετοχή σας στην αιμοδοσία προβλέπονται δύο ημέρες αδείας με πλήρεις αποδοχές, πέραν της κανονικής. 

  • Στην Τράπεζα Αίματος του Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ μπορούν να συμμετέχουν και οι συνάδελφοι / ισσες από την Περιφέρεια, δίνοντας αίμα - και εκτός από τις προγραμματισμένες αιμοδοσίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, δηλώνοντας ότι «αφορά την Τράπεζα Αίματος του Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ» (κωδ. 10516) και στη συνέχεια να μας κοινοποιούν αντίγραφο της σχετικής βεβαίωσης, που λαμβάνουν από το Τμήμα Αιμοδοσίας.

  • Όσοι συνάδελφοι - εθελοντές αιμοδότες στην τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας χρειαστεί να καλύψουν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα τις ανάγκες σε μονάδες αίματος, παρακαλούνται να επικοινωνούν άμεσα με το Σύλλογό μας

Η τράπεζα αίματος σώζει ζωές.

                                                                                             ​​​​  ​​​​  ​​​​ ​​ ​​ Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

   ​​                                                                                         ​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας  

                 ​​ 

              ​​                                                                                

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  Μπεμπένης Εμμανουήλ                    ​​   Γοίλιας Ισίδωρος