Sun, 25 February 2024

 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

6/6/2005

Αγαπητοί συνάδελφοι,

ο Σύλλογος συμπληρώνοντας δύο έτη ζωής και δράσης ευχαριστεί τα μέλη του που σε όλο αυτό το διάστημα στηρίζουν με τη δική τους συμμετοχή τις προσπάθειες για ακόμη καλύτερες συνθήκες εργασίας και μισθολογικές απολαβές.

Είναι αυτονόητο ότι τίποτε δεν χαρίζεται και για την κατάκτησή του απαιτείται πολύς κόπος και συνεχής προσπάθεια ειδικά σε μία περίοδο που συντελούνται δραματικές ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις. Το διάστημα που ακολουθεί θα σηματοδοτήσει πιθανά περαιτέρω δυσμενείς εξελίξεις σε κατακτήσεις των εργαζομένων. Αυτό άλλωστε διαφαίνεται και από τη φιλολογία για την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, τη μείωση του κόστους των υπερωριών, τα προγράμματα «εθελουσίας» εξόδου και τα βάρη που αυτά δημιουργούν στα ασφαλιστικά ταμεία, την άρνηση των τραπεζιτών για υπαγωγή όλων των τραπεζοϋπαλλήλων στο Ε.Τ.Α.Τ (Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων).

Συνάδελφοι, σ΄ ένα τέτοιο περιβάλλον οι προσπάθειες του Συλλόγου για πλήρη τήρηση των Συλλογικών Συμβάσεων, βελτίωση των όρων και των συνθηκών εργασίας με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα (μισθολογικές αναπροσαρμογές, αναδρομικά, οικογενειακά επιδόματα, στεγαστικά δάνεια, βρεφονηπιακοί σταθμοί, κατασκηνώσεις, άδειες, κ.α), δεν προέκυψαν βεβαίως χωρίς κόπο. Στηρίχθηκαν και στηρίζονται στη δική σας συμμετοχή που διαρκώς αυξάνεται, τόσο στα τμήματα της Διοίκησης, όπου πλέον σε όλα τα τμήματα υπάρχουν μέλη του Συλλόγου όσο και στα καταστήματα του δικτύου, που στήριξαν εξαρχής αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Ο Σύλλογός μας ευχαριστώντας πραγματικά τους συναδέλφους που μετέχουν και ενισχύουν την προσπάθεια αυτή, προσφέρει σε τέσσερις από αυτούς και τους συνοδούς τους, τη δυνατότητα τεσσάρων δωρεάν διανυκτερεύσεων στη Σαντορίνη, στο ξενοδοχείο ¨AFROESSA¨ Α΄ ΚΑΤ.

Οι κρατήσεις έχουν γίνει για το διάστημα από 21 έως 25 Ιουνίου και θα διατεθούν κατόπιν κλήρωσης, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου. Θα υπάρξουν τέσσερις κληρώσεις, η πρώτη για τους συναδέλφους μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών που προέρχονται από την Αττική, η δεύτερη για τους συναδέλφους από Κρήτη – Ρόδο – Κω – Κέρκυρα, η τρίτη για τους συναδέλφους από τις περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής, Κεντρικής Ελλάδας και η τέταρτη για τους συναδέλφους από τη Βόρεια Ελλάδα.

Πρόκειται να καλυφθούν τα έξοδα διαμονής με πρωινό. Παρακαλούμε πολύ όπως μας αποστείλετε την αίτησή σας συμπληρωμένη στο fax του Συλλόγου 71091 μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουνίου. Την επόμενη εργάσιμη θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, τα αποτελέσματα της οποίας θα γνωστοποιηθούν στη συνέχεια στους συναδέλφους. Σε περίπτωση που ο/η συνάδελφος αδυνατεί να κάνει χρήση της δεδομένης προσφοράς, αυτή θα αποδοθεί στον πρώτο κατά σειρά αναπληρωματικό. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση στα τηλ. 71092 και 71097. 

(Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο μπορείτε και εσείς να ανατρέξετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.afroessa.gr).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΓΟΙΛΙΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΜΠΕΝΗΣ