Sun, 05 May 2024

 

HEALTH​​ ΝΕΤ:​​ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ​​ ΑΠΑΛΛΑΓΗ​​ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ​​ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ 500€ ​​ 

ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ NN

 

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

η προνοητικότητα του Συλλόγου μας να καλύψει τις​​ σοβαρότατες αδυναμίες του προγράμματος της​​ NN ​​​​ και​​ η συνεργασία μας με την εταιρεία διαχείρισης υπηρεσιών υγείας​​ Health Net,​​ έχει ήδη απαλλάξει​​ εκατοντάδες​​ συναδέλφους καθώς και​​ τα​​ εξαρτώμενα μέλη τους​​ από την υποχρέωση καταβολής του ποσού των €500 σε περίπτωση νοσηλείας.​​ 

Η​​ εδώ και ένα χρόνο​​ επιτυχημένη και αξιόπιστη​​ λειτουργία του​​ πρόσθετου ασφαλιστηρίου​​ προγράμματος​​ του Συλλόγου μας,​​ στην υπηρεσία των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους,​​ υπαγορεύει τη συνέχισή του,​​ ιδιαίτερα σε εποχές μισθολογικής στασιμότητας και κρίσης του δημόσιου συστήματος υγείας.

Ο​​ Σύλλογός μας​​ έχει κατ’ επανάληψη​​ αναδείξει ​​​​ τα​​ σοβαρά προβλήματα​​ που​​ αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας​​ από τη λειτουργία του​​ Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Προγράμματος της​​ ΝΝ,​​ με​​ πλέον​​ χαρακτηριστική την επιβάρυνση​​ καταβολής του ποσού των €500 σε περίπτωση νοσηλείας​​ των εργαζομένων,​​ όχι όμως και των στελεχών,​​ τα οποία καλύπτονται από ένα τελείως διαφορετικό και «γαλαντόμο» σε επίπεδο καλύψεων και παροχών πρόγραμμα.

Με το σκεπτικό αυτό,​​ και​​ φροντίζοντας πάντοτε​​ να μεγιστοποιούμε την ανταποδοτικότητα των παροχών για τα μέλη μας,​​ συνεχίζουμε να​​ προσφέρουμε​​ εντελώς​​ δωρεάν σε συνεργασία με τη  Health Net​​ το συμπληρωματικό​​ πρόγραμμα υγείας Hospital Care,​​ με αποκλειστικά προνόμια για τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους.

Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες από τις παρεχόμενες καλύψεις​​ για τα μέλη​​ του Συλλόγου και τα εξαρτώμενα μέλη​​ τους (ενταγμένα στο πρόγραμμα της ΝΝ):

  • Απορρόφηση του ετήσιου εκπιπτόμενου ποσού (500 ευρώ),​​ ανά ασφαλισμένο,​​ σε περίπτωση νοσηλείας με τουλάχιστον μία διανυκτέρευση.

  • Απορρόφηση ποσού 250 ευρώ​​ από το εκπιπτόμενο,​​ ανά ασφαλισμένο,​​ σε περίπτωση νοσηλείας χωρίς διανυκτέρευση​​ /​​ χειρουργείο ημέρας​​ (νοσηλεία ODC).

  • Δωρεάν αναβάθμιση της θέσης νοσηλείας σε Β΄​​ (Δίκλινο)​​ και με​​ προνομιακό κόστος σε​​ Α΄ (Μονόκλινο),​​ ανάλογα με την εκάστοτε διαθεσιμότητα,​​ στα Συμβεβλημένα​​ με τη​​ Health​​ Net​​ Νοσηλευτικά Ιδρύματα.

Αναλυτική περιγραφή του συνόλου των πλεονεκτημάτων του προγράμματος, των ειδικών προνομίων και παροχών μπορείτε να δείτε στο​​ επισυναπτόμενο φυλλάδιο.​​ 

Παράλληλα, η διεκδίκηση για την αναβάθμιση των παροχών​​ – καλύψεων​​ του ομαδικού ασφαλιστηρίου της ΝΝ και η θέσπιση ενός ενιαίου​​ προγράμματος,​​ που θα​​ καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους, παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ.

Στο ύψιστο αγαθό της​​ Υγείας​​ δεν επιτρέπονται​​ και δεν συγχωρούνται​​ ​​ διαφοροποιήσεις, αποκλεισμοί ή αστερίσκοι.

Ευθύνη της Τράπεζας η ποιοτική αναβάθμιση των παροχών και καλύψεων του Ομαδικού ασφαλιστηρίου προγράμματος Υγείας.

Με  συναδελφικούς χαιρετισμούς

            ​​ Ο Πρόεδρος                    ​​    Ο Γεν. Γραμματέας

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​    Γοίλιας Ισίδωρος  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Μπεμπένης Εμμανουήλ         ​​  

1

 

Αναλυτική-παρουσίαση-Hospital-Care 2024